Karakteres kihívás: 50 könyv 1 év alatt

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

A szeretlekmagyarorszag.hu külföldi könyvolvasó versenyekről adott hírt, a poszt nyomban óriási sikert aratott, egyre többen kaptak kedvet a “versenyszerű olvasáshoz”.

A portál ezért 2015 elején saját versenyt indított, amihez bárki csatlakozhat. A konyvkihivas.hu programját a Kossuth Kiadó támogatja, a havi és éves turnusok győztesei értékes könyvutalványokat nyernek.

A verseny tehát több kategóriában zajlik, a lényeg, hogy adott idő alatt adott számú könyvet elolvassunk, és mindegyik elolvasott könyvről személyes értékelést írjunk minimum 200, maxium 2000 karatkerben.
A havi kihívás teljesítésének feltétele 4 könyv elolvasása az adott hónapban, 4 különböző kategóriában.
A 25-ös kihívás teljesítéséhez 25 könyvet kell elolvasni 2015. szeptember 31. éjfélig. Ebbe minden könyv számít, amit 2015-ben olvasol el.
Az 50 kihívás a legnehezebb szint, itt 52 könyv elolvasását kell teljesíteni az év végéig, vagyis átlagban heti egy könyvet kell letudni.

A verseny 2016. január 5-én zárul, ekkor 100.000 Ft értékű könyvutalványt sorsolnak ki.

A felhíváshoz idáig 4511 ember csatlakozott, de még nem késő csatlakozni, ők ugyanis épp “csak” 5474 könyvnél tartanak, vagyis – naív egyszerűsítéssél élve – mindenki legfeljebb a második könyvnél tart 🙂

Vár mindenkit a konyvkihivas.hu, keresgéléshez a Magyar Elektronikus Könyvtár online kínálatát (benne 1200 új magyar nyelvű e-könyvvel)  kínálatát és a szeretlekmagyarorszag.hu  közösségi könyvajánlóját.

Translate »