Miért csináltuk ezt az egészet?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sok dolgot szeretnénk máshogy látni, mint ahogy van.
Szeretnénk jobbnak látni a világot.
Itt motoszkál bennünk, hogy talán ezt is, meg azt is lehetne jobban csinálni.

Nekünk ez az adrenalin és a bódulat. A belső hang, ami azt mondja “miért ne?”, a kattogás, ami súgja hogy “kell még” – ez az ami nem hagy békén. És ehhez a mániához szerencsére nem kell más, csak bátorság. Másoknak ez nagy dolognak tűnhet, de annak aki függő mint mi… egyáltalán nem az.
Ezért újra meg újra kitalálunk valami eszementnek tűnő dolgot. Belevágunk és addig aprítjuk, hevítjük, kavarjuk, míg kicsapódik a lényeg, az esszencia, és érezzük, hogy újra beüt a cucc. Ha pedig másoknak is jut belőle, az se rossz. Sőt.

Ezért hoztuk létre ezt az oldalt. Ez az amitől bepörgünk. És miközben dolgoztunk, rájöttünk, hogy nagyon sokan vagyunk. Többen, mint azt elsőre gondoltuk.

Azért csináltuk ezt az egészet, hogy legyen egy olyan hely, ahol nem úgy néznek ránk, mintha földönkívüliek lennénk. Ahol az internet nem nicknevek mögé bújt emberek millióiból áll, hanem olyanokból, akik vállalják önmagukat és a globális, vagy helyi problémákban mindig a megoldást, a kihívást látják.

Ezen az oldalon bárki korhatár és hovatartozás nélkül megfogalmazhatja szerinte mi a jó az életben, hogy melyek azok a dolgok, amelyek előre viszik az életet, és hogyan találnak rá az igazi értékekre. Kezdve akár azzal, hogy hogyan tölt ki a huszonnégy órát anélkül hogy leinná, vagy bedrogozná magát…

 

Translate »