Csatlakozás

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mindannyian boldog, egészséges világról álmodunk. Ahol az alkohol nem probléma, a szenvedély nem betegség, és az öröm nem gátlástalan téboly. Ahol az utcát járva zombik és futóbolondok helyett, tiszta és derűs tekintetek jönnek szembe. Társak, akikkel szívesen szóba állunk, szívesen tervezünk. Akikre örömmel bízzuk a gyereket, a mamát, a kutyust, a vendéget, a kéglit vagy az autót. Olyan világra vágyunk, ahol a felelősség egyenlő a lehetőséggel, és a szabadság célokat ad.

Ehhez kell nekünk az Alkoholstop. Erről szól a program.

Minden kis és nagy dologhoz szükség van társakra. Olyanokra, akiknek többet jelentünk egy puszta névnél, vagy statisztikai adatnál. Ahol névvel, arccal és saját szóval, tettel és gondolattal, értéket teremthetünk. Erre hívunk és várunk Téged is!

Sohasem tudhatod, hogy valakinek nem éppen Rád van szüksége, hogy másoknak valamiben nem éppen Te vagy a példakép. Az is lehet, hogy a barátod, a szüleid, az unokád, vagy épp a gyermeked adja a legszédültebb megoldást, ezért soha ne legyints rájuk, hogy ez ostoba ötlet és lehetetlen megcsinálni!Inkább filmezz, fotózz, jegyzetelj, rajzolj és küldd el nekünk amit találsz és kitalálsz, hogy másokkal is megoszthassuk! Az Alkoholstop Program Mindenkit vár, aki bódulat helyett az igazi örömöt keresi!

Ne feledd:

A beküldött írásos javaslatok, történetek, ötletek, fotó, film és hanganyagok, egyéb alkotások kizárólag jogtiszta forrásból, vagy forrásmegjelölés mellett tehetők közzé. Az anyagot beküldő, feltöltő természetes, vagy jogi személy kizárólagosan és egyetemlegesen vállalja a szerzői, személyes és esetleges vagyoni jellegű jogsértések mindennemű következményét.
A beküldött anyagok és vélemények nem sérthetik a közerkölcsöt, semmilyen formában nem segíthetik elő az agressziót, a természet pusztítását, mások megkülönböztetését, nem sérthetnek személyiségi jogokat, nem utalhatnak erőszakos cselekedetre, nemiségre, vallási, etnikai, politikai, illetve bármilyen jellegű kisebbségi hovatartozásra. Az ilyen és más hasonló, vagy diszkriminatív jellegű képek, szövegek, hangok, zenék és egyéb kifejezési eszközök, módszerek közzétevői bűncselekményt követnek, akikkel szemben előzetes felszólítás nélkül eljárás kezdeményezhető.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Írd be az ellenőrző kódot:
captcha

Az oldal látogatóinak szavazatai alapján minden hónapban 2 témát hirdetünk meg, melyekre a meghirdetést követően 30 napig várjuk a javaslatokat. A beküldött anyagokra a voksokat az oldal látogatói az anyagok lezárását követő 120 napig adhatják le. A szavazás során a Smegvalósíthatóság és az ötlet egyedisége is bírálatra kerül. A nyertes a szavazás lezárását követően átveheti a Heim Pál Alapítvány Értékteremtő Díját, valamint lehetőséget kap ötletének, alkotásának országos bemutatására és megvalósítására is

Translate »